Feedback

Controleren en bekritiseren van onze publicaties

Wij vragen je om goedkeuring of kritiek op onze publicaties aan ons te laten weten. Indien wij het niet bij het goede eind hebben horen we dat graag!

Home » Feedback

Gebruik het feedback-formulier hieronder om je goedkeuring of kritiek over een publicatie toe te sturen. Je bijdrage wordt direct naar ons gezonden en blijft afgeschermd voor andere bezoekers van deze website.

Publieke discussie en reacties

Naast het feedback-formulier hieronder kun je er ook voor kiezen om publiekelijk een reactie te plaatsen onder één of meerdere artikelen op deze website. Dat mag ook anoniem.

Het verschil met het contactformulier hieronder is dat alle bezoekers van deze website op hun beurt ook kunnen reageren op jouw reactie of vraag. Wanneer je een vraag hebt over een specifiek onderwerp raad ik je aan om een reactie te plaatsen onder het betreffende artikel.

Overzicht van alle artikelen

Gebruik de sitemap om na te gaan onder welk artikel jouw reactie of vraag het beste geplaatst kan worden.

Anyone who doesn’t take truth seriously in small matters cannot be trusted in large ones either.

Albert Einstein

Groot wetenschapper, Wikipedia over Albert Einstein

Controle of kritiek betreft onze publicaties

Het formulier hieronder is uitsluitend bedoeld om een bijdrage en feedback te geven op één of meerdere van onze publicaties. Dit formulier is dus niet bedoeld voor het stellen van vragen of contact.

Jouw marketingplan in 7 stappen

Met deze gratis PDF...

Controleer je e-mail inbox!